PUBLICACIÓ D'UN NOU LLIBRE

Història de l'atletisme a les Terres de Lleida. 25 anys de l'Associació Atlètica Xafatolls. Coord.: Jaume Suau. Mollerussa : A.A. Xafatolls, 2011. 214 pàg.

No hi massa publicacións dedicades a donar a conèixer temàtiques específiques, com ara l'atletisme, dins del contex de les nostres comarques. Val la pena ressaltar l'esforç fet per aquesta associació per tal de donar-ho a conèixer i difondre el que han fet al llarg dels seus 25 anys d'història.
El llibre té una primera  primera part prou interessant on fa unes  pinzellades dels  origens de les curses a peu a les comarques de Lleida fins l'actualitat. Després, ja es centra en l'atletisme a Mollerussa per passar a una tercera part molt entranyable i entretinguda de llegir, on per commemorar la seva efemèride, aquesta associació explica les seves principals  activitats, algunes destacables per la seva creativitat, i dona la veu a la seva gent i als clubs que els acompanyen en el seu camí de suors, esforços i satisfaccions. 
Recomanat per aquells interessats en el tema i en general pels que volen conèixer una aproximació històrica del seu territori fins ara poc tractada i una radiografia actual del que representa viure avui en dia, la vida en funció d'una passió : còrrer.

Entrades populars d'aquest blog

LES BIBLIOTEQUES MÒBILS: EXPERIÈNCIES DE PROMOCIÓ DE LA LECTURA I TRANSFORMACIÓ SOCIAL

El personal de los bibliobuses o bibliomóviles: Aproximación a un perfil.