Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 6, 2011

Parada Cultural. Brasilia

http://youtu.be/sdB70u1rEBYProjecte Parada Cultural a Brasilia. Participo en una assessoria a l'organització Açougue Cultural T-Bone.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sdB70u1rEBY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La primera entrada : el perquè de tot plegat.

Per edat, sóc a la cua d’una generació de bibliotecàries d’aquelles que encara ens van formarper endreçar fitxes de cartolina en calaixos de fusta o metal.lics, a les quals prèviament hihavíem posat els encapçalaments d’autors, sistemàtic , matèries, títols i topogràfics a llapis.
Per edat pertanyo a la primera generació que es vaplantejar  la informatització de la biblioteca, pública : en quin programari i si el catàlegseria en una base de dades local....o quin sería el programari comú , la creació de la base de dades del catàleg col.lectiu  o les connexions on-line.
Per edat pertanyo al col.lectiu que ens ha tocat entomar totes i cadascuna de les versions de programaris i les seves conseqüents migracions de bases de dades. Per formar el personal per tal de poder informatitzar les nostres biblioteques públiques, i no ho esmentoperquè em cansa només de pensar-hi, en les línies de comunicació i els seus requeriments tècnics i les converses entorn d’uns temes que en molts casos han estat …